Workshops

Workshop ‘Het Talentenspel in één dag’

ONTDEK JOUW TALENTEN IN 1 DAG

Sta je voor loopbaan- of levenskeuzes óf wil je juist eens op een andere andere manier aan jouw persoonlijke ontwikkeling werken? Dan is deze workshop iets voor jou.
 
We werken met de coachmethode van Het Talentenspel, ontwikkeld door Willem Glaudemans. Je doorloopt de gehele methode in één intensieve dag.  In een individueel online nagesprek vertalen we de uitkomsten van deze dag in concrete richting voor jouw loopbaan en leven.
 
Wil jij ontdekken wat jouw talenten zijn? Leren welke valkuilen er schuilen, maar ook hoe je jezelf kunt ontwikkelen? Wil jij eens stilstaan bij wat jou zo bijzonder maakt en hoe jij precies dát zinvol kunt inzetten in werk of leven?
 
In deze workshop ontdek jij jouw unieke talenten en onderzoek jij ze verdiepend. Je leert hoe je deze talenten optimaal kunt inzetten. Om de dag af te ronden met de ontdekking van jouw persoonlijke missie! Dat vormt vanaf dan een innerlijk kompas. Het maakt dat je jezelf steviger voelt en voortaan weet wat jouw richting is. Na deze workshop én het individuele nagesprek weet jij wat jou te doen staat om meer voldoening in het leven en je werk te ervaren.
 

Specificaties:

  • Tijd? 09:30-18:00 uur én een nader te plannen online gesprek
  • Waar? Best, regio Eindhoven
  • Aantal deelnemers? Minimaal 3 maximaal 5 personen
  • Investering? € 475 inclusief btw, materialen, lunch én een individueel online coachgesprek van 45 minuten.
  • Wanneer? vrijdag in 18 augustus 2023.

Workshop ‘Leven in lijn met jezelf’ – één dag

Herken spanningsklachten en leer ermee omgaan

In deze workshop leer je wat stress, burn-out en spanningsklachten eigenlijk zijn en hoe dit vanuit het brein leidt tot klachten. Je kunt na deze dag spanningsklachten herkennen en erkennen. Vervolgens leer je hoe je beter met stress kunt omgaan en wat nodig is om te herstellen. Na vandaag heb jij een plan van aanpak over hoe jij met jouw spanningsklachten kunt omgaan en kunt leven in lijn met jezelf.

  • Eén dag van 09:00-17:00 uur
  • Locatie: regio Eindhoven of in-company
  • Aantal deelnemers: minimaal 5 maximaal 10 personen
  • Investering: vanaf € 275 inclusief btw. Inclusief materialen en lunch.
  • Wanneer? Deze workshop vindt plaats bij voldoende aanmeldingen

Workshop voor partners

Wil je samen met je (levens)partner of compagnon verdiepend werken aan wat jullie verbindt? Dan is de speciale partnerworkshop iets voor jou.

Workshops op maat

Volg je graag een workshop met een eigen gezelschap of team? Interesse in een in-company workshop, masterclass of training? AUROM maakt graag een workshop op maat.