Workshops

workshop Het Talentenspel in 1 dag

ONTDEK JOUW TALENTEN & MISSIE IN 1 DAG

Deze workshop is voor jou als je jezelf een op een ándere manier persoonlijk wilt ontwikkelen, meer inzicht wilt in jouw talenten óf als je voor loopbaan- of levenskeuzes staat.
 
We werken met de coachmethode van Het Talentenspel, ontwikkeld door Willem Glaudemans. Je doorloopt de gehele methode in één intensieve dag.  In een individueel online nagesprek vertalen we de uitkomsten van deze dag in concrete richting voor jouw loopbaan en leven.
 
Wil jij ontdekken wat jouw talenten zijn? Leren welke valkuilen er schuilen, maar ook hoe je jezelf kunt ontwikkelen? Wil jij eens stilstaan bij wat jou zo bijzonder maakt en hoe jij precies dát zinvol kunt inzetten in werk of leven?
 
In deze workshop ontdek jij jouw unieke talenten en onderzoek jij ze verdiepend. Je leert hoe je deze talenten optimaal kunt inzetten. Om de dag af te ronden met de ontdekking van jouw persoonlijke missie! Dat vormt vanaf dan een innerlijk kompas. Het maakt dat je jezelf steviger voelt en voortaan weet wat jouw richting is. Na deze workshop én het individuele nagesprek weet jij wat jou te doen staat om meer voldoening in het leven en je werk te ervaren.
 

Specificaties:

  • Tijd? 09:30-18:00 uur én een nader te plannen online gesprek
  • Waar? Best, regio Eindhoven
  • Aantal deelnemers? Minimaal 3 maximaal 5 personen
  • Investering? groepsworkshop € 395 exclusief btw. Het is ook mogelijk deze workshop 1-op-1 te doen voor € 725 exclusief btw.
  • Inclusief? Telefonische intake, geheel verzorgde intensieve dagworkshop, materialen, lunch én een individueel online nagesprek van 45 minuten.
  • Wanneer? Ik ga deze plannen in januari/februari 2024. Of in overleg met jou!

Deze workshop is ook een mooie werkvorm om de samenwerking in het team te versterken. Een incompany invulling is dan ook mogelijk. Informeer gerust bij interesse.

Workshops op maat

Volg je graag een workshop met een eigen gezelschap of team? Interesse in een in-company workshop, masterclass of training? AUROM maakt graag een workshop op maat.