Eigen wijze ondernemerscoaching

Jouw bedrijf is verweven met jou. Als jij het dus even niet meer weet of kan, dan heeft dat mogelijk grote consequenties voor jou en jouw bedrijf. Er sluimert misschien al langere tijd iets dat jou veel energie, tijd en geld kost. Iets wat veel onrust oplevert! Iets dat de zin er voor jou ook wel aardig uit gehaald heeft; waarom wilde je dit ook alweer?

Op dit punt in jouw leven weet je één ding wél; je wilt van betekenis zijn! Toch heb je daar nu zelf even minder of geen voeling mee. Moet het roer helemaal om? Of is het een kwestie van fine-tunen van wat het werkelijke ‘goud’ in jou is?

Tijd om je kompas te ijken. Om je missie scherp voor ogen te krijgen en waardegerichte keuzes te maken. Op jouw eigen wijze betekenisvol leven en ondernemen. Als je op dát punt bent, is mijn advies of coaching waardevol!

Verbeter de wereld begin bij jezelf!

Deze tegeltjes wijsheid vat mooi hoe ik werk. Ik geloof namelijk dat jij met jouw bedrijf een bijdrage hebt aan een betere wereld. Hoe groot of klein ook. Dat vraagt echter jezelf kennen. Jouw ‘Goud’, maar ook jouw ‘lood’. Je kwaliteiten, valkuilen en ontwikkelpunten. Die vormen de opmaat naar jouw levensmissie. Wat is er nodig voor jou om die ten volle te gaan leven? En ben je dan ook trouw aan jouw waarden?

Als je vanuit jouw missie via het ondernemerschap van betekenis wilt zijn, dan maken we de volgende stap. Jouw persoonlijke missie en waarden tillen we op naar bedrijfskundig niveau. Van missie, via visie, waarden naar een marketingaanpak die voor jou rendeert. Betekenisvol ondernemen op eigen wijze. Dáár ligt jouw schat en ware bijdrage aan de toekomst. Ben je klaar voor jouw heldenreis?

Wat ondernemerscoaching of advies oplevert?

wat ondernemerscoaching oplevert

Ondernemer met stress- of burnout klachten

Combinatie van persoonlijke én bedrijfskundige coaching

Voor ondernemers, DGA’s en zzp’ers met spanningsklachten (stress of burnout klachten) ben ik allereerst een kundige persoonlijke coach gespecialiseerd in erkende stress- en burnoutcoaching. Vervolgens maken we uiteindelijk ook de bedrijfskundige vertaling. Door die combinatie komt er namelijk een noodzakelijke beweging in jou als persoon én in jouw bedrijf. Een beweging die aantoonbaar rendeert, simpelweg omdat er een haalbaar plan ontstaat om jou duurzaam inzetbaar te krijgen en te houden. Speciaal voor ondernemers, DGA’s en zzp’ers met stressklachten ontwikkelde ik een maatwerk coachingstraject.

“Ondernemers zijn de aanjagers van verandering”

Stop mij in een hokje en ik breek de kaders af. In de vrije ruimte kan ik mijn ‘kunstje’ doen. Jou herinneren aan het goud dat in jou ligt én jou ondersteunen om met jouw belangrijke missie betekenisvolle verandering te brengen. Naar mijn mening is dát wat wij ondernemers te doen hebben.

Mijn achtergrond is in de basis bedrijfskundig. Mijn loopbaan begon op een accountantskantoor en via bedrijfsadviseur bij een bank naar adviseur in (strategische) marketing-communicatie. Nadat ik uitviel en meer van betekenis wilde zijn, bekwaamde ik mij in mensgerichte coaching. Inmiddels ben ik nu zo’n 10 jaar ondernemer; eerst als DGA en nu als zzp’er. 

Ratio en intuïtie zijn in mijn verenigd. Daarom werk ik naast mijn bedrijfskundige kennis en ervaring graag met evidence based stress- en burnoutcoaching, ACT en juist meer intuïtieve tools als Het Talentenspel. Als coach ben ik aangesloten bij NOBCO en VESB.

Werken met mij betekent dat je bereid moet zijn om uit je comfortzone te stappen en in de magie; hetzelfde blijven doen heeft je immers hier gebracht. Ik begeleid je graag naar jouw ware goud! Liefdevol confronterend, het onbewuste bewust makend en van dromen naar concrete actie. Zullen we?

Desiree Rombouts loopbaancoach

Aanbod voor ondernemers

Ondernemerscoaching
op maat

Over AUROM - Ben jij bereid?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking inventariseren we samen of ik van waarde kan zijn op jouw weg. Dit vormt de basis voor een voorstel op maat.

Ondernemen voelt vaak alleen. Ik kan dan een kundige sparringpartner zijn. Eenmalig of periodiek kun je naar behoefte terugvallen op mij als jouw sparringpartner.

Samen met je team een betekenisvolle, gezamenlijke toekomstvisie ontwikkelen en ieders talent daarin benutten?