Teams

Beweging in teamontwikkeling

Vereende kracht binnen een team kan een bedrijf of organisatie én de individuele medewerkers doen uitblinken!

Onderlinge verschillen mogen complementair zijn, anders dan de basis voor conflict.

Een bevlogen team staat in verbinding met elkaar en met een gezamenlijk doel waar iedereen zich voor inzet.

Speciaal voor ondernemers of organisaties die de verbinding in hun team willen verstevigen of verbeteren, biedt AUROM coaching en workshops. Afgestemd op de specifieke vraag van het team.

Loop jij in jouw team hier tegenaan?

  • De teamgeest lijkt vertroebeld of weg.
  • Het team zoekt naar een manier om elkaars talenten optimaal te benutten en een gezamenlijk doel en strategie voor ogen te krijgen waar iedereen écht voor wil gaan, maar jullie weten niet hoe je dat aanpakt.
  • Jullie werken fijn samen, maar willen graag meer waarde ervaren en betekenis geven aan jullie team.
  • Er is veel wrijving in het team en de verschillen lijken (té) groot. Jullie vragen je af of het nog wel werkt op deze manier.
  • Jullie zijn een nieuw team en willen graag samen op een fundamentele en betekenisvolle manier samen de koers uitzetten voor de toekomst.
  • Jullie zijn klaar met nutteloze teamuitjes en zoeken een alternatief om waardevol, verdiepend en nuttig invulling te geven aan een teamdag.

Wat teamtraining of -coaching oplevert?

Aanbod voor teams

Tijdens een training of coachtraject werkt het team onder begeleiding van Désirée samen aan het verbeteren/verstevigen van de onderlinge verbinding in het team. Bij voorkeur op een inspirerende locatie, nodig ik een ieder uit om in alle veiligheid buiten de comfort zone te stappen; “That is where the magic happens!”
Daar onderzoeken we bijvoorbeeld de individuele kwaliteiten, valkuilen en drijfveren. Om vervolgens de individuele focus naar een gezamenlijke focus te tillen. Wat verbindt, wat is het doel en hoe zet een ieder zich daar optimaal voor in? Met die antwoorden krijgt het team de inspiratie en kennis om de krachten écht te verenigen. Om op een betekenisvolle manier samen te werken en daarin ieders uniek rol te erkennen. Een effectieve en graag gebruikte aanpak is die op basis van Het Talentenspel, maar de teamtrajecten bieden veel ruimte voor maatwerk. Op basis van een vrijblijvende intake maak ik daarom graag een passende offerte.

AUROM werkt vanuit de overtuiging dat wanneer je leeft en werkt met focus op de missie en in balans met wat voor jou en de teamleden goed is, je een gezond, gelukkig en effectief team treft.