Ondernemen vanuit waarde

Met je bedrijf werkelijk impact maken. Bijdragen aan het leven van anderen, de wereld én geld verdienen. Ik geloof erin; werken en ondernemen vanuit betekenis. The Why. Purpose. Begrippen die steeds meer in beeld komen nu de huidige systemen onhoudbaar lijken. Een circulair systeem is onafwendbaar. Een systeem waarin ‘de winst’ niet enkel gaat over de omzet min de kosten. Winst gaat dan juist over waarde leveren. Aan de consument/afnemer, de medewerkers, stakeholders,  maatschappij. Aan jezelf als ondernemer, maar uiteindelijk ook aan jezelf als mens.

Staan voor waarin je gelooft. Doen wat je belooft.

Het gaat dus over veel meer dan geld! Jij weet inmiddels ook dat daaruit niet die voldoening komt waarop je ooit misschien wel hoopte. Waarde leveren gaat namelijk ook over leven en werken naar jouw waarden én die van het bedrijf. Staan voor waarin je gelooft. Altijd! Doen wat je belooft. Altijd! Daaraan trouw zijn klinkt makkelijker dan het is. Zeker in crisistijden vraagt de praktijk dan echt wel iets van je. Er is moed en vertrouwen voor nodig om vast te houden aan de waarden en de belofte. Wanneer je trouw durft te zijn, maak je de juiste keuzes. Voor jou, voor alle betrokkenen en jouw bedrijf! Doe je dat niet, tja…. Dan kun je natuurlijk een financieel of procesgerichte adviseur inhuren, sturen op de cijfers en doen hoe je het altijd al deed. Veilig, want dan blijft het gaan zoals voorheen. Punt is dat jij je dan ook voelt als weleer. En dat klopt misschien niet voor je…

De waarde vinden van jouw bedrijf?

Wil je nu juist de échte waarde vinden of verscherpen in wat jij en jouw bedrijf doen, dit vertalen naar een waardevolle én gezonde bedrijfsvoering? Heb je de moed om eerlijk naar jezelf en jouw bedrijf te kijken? Weet dan de weg naar AUROM te vinden. We doen wat nodig is, niet wat makkelijk is of het meest voor de hand ligt. Je komt vrijwel zeker hindernissen en ‘draken’ tegen die je moet overwinnen; in jezelf en/of in jouw bedrijf.  We werken namelijk van binnen naar buiten en weer terug. Deze keer heb je een kundige en ervaren gids naast je die je helpt te bewegen naar een waardevol en betekenisvol leven en bedrijf dat ook voor de lange termijn voldoening én rendement oplevert. Dát is ware winstgevendheid als je het mij vraagt.