Workshop voor partners

Workshop ‘Vind wat je verbindt’

In deze workshop werk je samen met je (levens)partner of compagnon verdiepend aan wat jullie verbindt. Jullie krijgen inzicht in wie jullie zijn en hoe jullie elkaar optimaal mogen aanvullen. Je leert inzien wat voor ieder van jullie individueel belangrijk is om ook binnen jullie relatie of samenwerking een fijne partner te kunnen blijven. En het sluitstuk is het vinden van jullie gezamenlijke missie. Vanuit de overtuiging dat jullie samen zijn of werken om iets in deze wereld te bewegen.

Met deze workshop kies je voor een vorm van relatiecoaching (privé of zakelijk). Je gaat hiervoor aan de slag met de verdiepende coachmethode van Het Talentenspel, ontwikkeld door Willem Glaudemans. Je duikt hiermee in jouw eigen onderstroom én in die van jullie samen. Het is ‘soul searching’ waarbij je elkaar volledige openheid geeft. Dat is kwetsbaar en daarmee een groot cadeau aan jezelf en elkaar! Het legt een stevig fundament onder jouw positie in jullie zodat je ondersteunend kunt zijn aan elkaar vanuit gelijkwaardigheid (anders dan afhankelijkheid).

Wil jij samen met jouw partner werken aan wat jullie verbindt?

Specificaties:

  • Twee dagen van 09:00-17:00 en een online nagesprek;
  • Locatie: Geldrop, regio Eindhoven
  • Aantal deelnemers: jullie twee
  • Investering: € 1.075 per persoon exclusief btw, materialen, lunches én een online nagesprek van 1,5 uur.*
  • Wanneer? Deze workshop vindt plaats in overleg met jullie.

 

*hebben jullie de coachmethode Het Talentenspel al individueel doorlopen? Dan is de partnerworkshop mogelijk in 1 dag. De investering bedraagt dan € 525 exclusief btw per persoon inclusief lunch, materialen en online nagesprek. 

compagnons of vennoten - samen ondernemen, kan dat nog?

Workshops op maat

Volg je graag een workshop met meerdere samenwerkingspartners? Of wil je een incompany workshop?