Verlichtingsdag met Willem Glaudemans

Verbinden in de donkere dagen voor kerst

De huidige tijd is voor velen pittig. De toon in de wereld om ons heen, de angst, het oordeel. Het zijn donkere tijden. Ik mocht veel lieve cliënten begeleiden hierin hun weg te vinden, maar ik merkte ook dat velen, ikzelf niet uitgezonderd, moeite hebben stevig in zichzelf en de wereld geankerd te blijven. Meer dan ooit voelde ik de noodzaak iets te doen om hoop, liefde en inspiratie te geven aan anderen. Hoop op lichtere tijden. En daarin ontdekte ik de metafoor ‘de donkere dagen voor Kerst’. Een idee was geboren; ik organiseer een Verlichtingsdag!

Alle raderen moesten als een malle gaan draaien; het is immers kort dag. En ik had enkele criteria die het hele idee zouden doen staan of vallen. Het moest een bijeenkomst worden voor íedereen die op dit moment wel wat licht op de weg kan gebruiken. En de bijeenkomst moest opgeluisterd kunnen worden door Willem Glaudemans. Een mentor én belangrijke inspiratiebron voor mij. Iemand die met zijn gedachtegoed over ‘een nieuwe wereld’ een licht is op mijn weg. Een gelijkgestemde. En juist het heilzame effect daarvan op mij, wil ik met de Verlichtingsdag ook toegankelijk maken voor jou. Vooralsnog lijkt een dergelijke live bijeenkomst de bedoeling. Ik vond een geschikte locatie, Willem zei ‘ja’ én ik kon live muzikanten strikken voor deze bijzondere dag. Allen zetten zich tegen een vriendelijk tarief in, waardoor ik jou voor een toegankelijke prijs kan uitnodigen. Rest mij nu om de zaal te vullen. Er zijn 55 plaatsen.

Jij bent van harte uitgenodigd!

Wat?

Verlichtingsdag met als thema ‘Verbinden in de donkere dagen voor Kerst’

Wanneer?

Zaterdag 18 december 2021.
Inloop vanaf 09:00 uur.
Start om 09:30 tot 17:00 uur.

Waar?

Kloosterhotel ZIN, Boxtelseweg 58, 5261 NE Vught

Inhoud?

De verlichtingsdag staat in het teken van liefdevolle verbinding in de donkere dagen voor Kerst. Willem Glaudemans neemt ons in de ochtend mee in zijn visie op de ‘nieuwe wereld’ (een metafoor voor Kerst) en reikt ons handvatten aan om op de donkere dagen daaraan voorafgaand onze weg te vinden en ons licht brandend te houden. Er is daarbij veel ruimte voor vragen en interactie.

Na de geheel verzorgde lunch, begeleidt Willem in de middag een interactief workshopdeel waarbij we de aangereikte handvatten – waaronder vergeving – leren toepassen in de praktijk.

Vervolgens slaan we de brug naar Kerst. We willen je omhullen in de energie waar Kerst volgens ons over gaat; de geboorte van het licht in jezelf en het verwelkomen en herkennen in de ander. Dat doen we door verhaal, muziek én een ware ‘kerstzegen’. We sluiten af met een verbindend samenzijn waarin er ook ruimte is voor een mini-kerstmarkt (dus mocht je mooie, inspirerende items te koop hebben, laat het me weten).

Investering

€ 99,- Dat is inclusief btw, koffie/thee/water, biologische lunch, 2 afsluitende drankjes, een goodiebag én een omhuld en verlicht gevoel van aanstekelijke liefde.

Maatregelen

En dan nog even het onvermijdelijke; momenteel gelden er diverse maatregelen omtrent COVID-19. De bijeenkomst is live en we verwachten 55 gasten. De locatie houdt zich aan de richtlijnen en kan daarbij vooralsnog de eigen – mensgerichte en spirituele – kernwaarden hanteren. Daarmee sluit het ook aan bij de manier waarop ik deze bijeenkomst wil organiseren. Mocht de bijeenkomst onverhoopt toch geen doorgang kunnen vinden door nadere aanscherpingen, dan krijg je jouw geld terug óf bied ik je de mogelijkheid van een alternatief.

Wil jij erbij zijn?

Wil jij je ook graag jouw licht gericht houden op liefde? Kijk je uit naar een verbindende liefdevolle dag met gelijkgestemden? Houd je ook zo van Kerst óf sta je daarvoor open? Geef je dan op voor de Verlichtingsdag van 18 december 2021. Je doet dat door het formulier hieronder in te vullen en je via jouw betaling direct op te geven.

De Verlichtingsdag is een project recht uit mijn ziel en speciaal gericht aan de jouwe. Ik zie je heel graag de 18e!

Hartelijke groeten,

Désirée Rombouts
Lees onder ‘Over AUROM’ meer over Désirée

Aanmeldformulier Verlichtingsdag 18 december 2021

Aantal personen voor Verlichtingsdag 18 december 2021
€ 99,00
    Totaal