Verlichtingsdag met Willem Glaudemans én Neda Boin

AANMELDEN KAN NIET MEER

De huidige tijd is voor velen pittig. De toon in de wereld om ons heen, de angst, het oordeel. Het zijn donkere tijden. Ik mocht veel lieve cliënten begeleiden hierin hun weg te vinden, maar ik merkte ook dat velen, ikzelf niet uitgezonderd, moeite hebben stevig in zichzelf en de wereld geankerd te blijven. Meer dan ooit voelde ik de noodzaak iets te doen om hoop, liefde en inspiratie te geven aan anderen. Hoop op lichtere tijden. Daar wilde ik iets aan bijdragen. Een idee was geboren; ik organiseer een Verlichtingsdag!

Het moet wel een bijeenkomst worden voor íedereen die op dit moment wel wat licht op de weg kan gebruiken. En ik wilde dat de bijeenkomst opgeluisterd zou worden door Willem Glaudemans. Een mentor én belangrijke inspiratiebron voor mij. Iemand die met zijn gedachtegoed over ‘een nieuwe wereld’ een licht is op mijn weg. Een gelijkgestemde. En juist het heilzame effect daarvan op mij, wil ik met de Verlichtingsdag ook toegankelijk maken voor jou. Vooralsnog lijkt een dergelijke live bijeenkomst de bedoeling. Ik vond een geschikte locatie, Willem zei ‘ja’ én ook zangeres Neda Boin wilde haar muzikale licht inbrengen op deze bijzondere dag. Allen zetten zich tegen een vriendelijk tarief in, waardoor ik jou voor een toegankelijke prijs kan uitnodigen.

Jij bent van harte uitgenodigd!

Wat?

Verlichtingsdag met als thema ‘Verbinden van het licht’

Wanneer?

Zaterdag 26 februari 2022

Inloop vanaf 09:00 uur.
Start om 09:30 tot 17:00 uur.

Waar?

Kloosterhotel ZIN, Boxtelseweg 58, 5261 NE Vught

Inhoud?

De Verlichtingsdag staat in het teken van liefdevolle verbinding van het licht dat in ons allen is. Willem Glaudemans neemt ons in de ochtend mee in zijn visie op de ‘nieuwe wereld’ en reikt ons handvatten aan om op de donkere dagen daaraan voorafgaand onze weg te vinden en ons licht brandend te houden. Er is daarbij veel ruimte voor vragen en interactie.

Na de geheel verzorgde lunch, begeleidt Willem in de middag een interactief workshopdeel waarbij we de aangereikte handvatten – waaronder vergeving – leren toepassen in de praktijk.

Vervolgens neemt Neda Boin ons mee in de bevrijdende en verlichtende kracht van muziek. We willen je inspireren en liefdevol omhullen. Dat doen we door een combinatie van muziek, verhaal én een ware ‘zegen’. We sluiten af met een verbindend samenzijn.

Investering

€ 99,- Dat is inclusief btw, koffie/thee/water, biologische lunch, 2 afsluitende drankjes, een goodiebag én een omhuld en verlicht gevoel van aanstekelijke liefde.

Maatregelen

Er gelden op 26 februari 2022 geen maatregelen omtrent COVID-19 meer voor een bijeenkomst als deze. De locatie hanteert sowieso een ‘liefdevol’ beleid door zich aan de eigen – mensgerichte en spirituele – kernwaarden te houden. Daarmee sluit het vanaf het moment van organiseren aan bij de manier waarop ik deze bijeenkomst bedoeld heb. Mocht de bijeenkomst onverhoopt toch geen doorgang kunnen vinden door aanscherpingen, dan krijg je jouw geld terug (minus € 1,- voor administratiekosten) óf bied ik je de mogelijkheid van een alternatief.

Wil jij erbij zijn?

Je kunt je niet meer aanmelden voor de Verlichtingsdag van 26 februari 2022.

Wil je van toekomstige activiteiten op de hoogte worden gehouden, laat me dat dan even weten.

Hartelijke groeten,

Désirée Rombouts
Lees onder ‘Over AUROM’ meer over Désirée

Willem Glaudemans
Neda Boin zangeres tijdens Verlichtingsdag
Neda Boin