Verlichtingsdag 17 december 2022

“What Christmas means to me”

Zowel jong als oud inspireren en omhullen met het thema Kerst. Om mensen in contact te brengen met de liefde in zichzelf en elkaar. Dat is voor mij de kern van het idee van de Verlichtingsdag en het thema Kerst in het bijzonder. En dus neem ik je tijdens deze editie graag mee op ontdekkingsreis naar wat Kerst voor jou betekent of kan betekenen.

Om óók jongeren aan te spreken, heb ik collega-coach Christopher van Drie (24 jaar) benaderd. Wat mij betreft een indrukwekkende wijze, zuivere ziel. Hij leeft en werkt net als ik vanuit de principes van Een Cursus in Wonderen. Beiden bekwaamden wij ons in de loop der jaren in diverse vergevingsmethoden. Vanuit onze achtergrond nemen Christopher en ik je tijdens deze dag graag mee op een verlichtende reis in jezelf.

De zuivere klanken van zangeres Marleen Smit en haar zus Dorien, ondersteund door akoestische begeleiding, zullen het thema muzikaal omhullen tegen de achtergrond van het magische Van Gogh Kerkje in Nuenen. Een kerkje dat ook daadwerkelijk door Van Gogh is geschilderd, omdat zijn vader er dominee was.

De Verlichtingsdag is expliciet bedoeld om te inspireren en een liefdevolle boodschap te verspreiden. Daarom zetten allen zich tegen een vriendelijk tarief in. Daardoor kan ik jou deze dag aanbieden tegen een hele liefdevolle prijs. Mocht je de intentie van deze dag voelen, verspreid deze dan gerust onder andere geïnteresseerden.

Jij bent van harte uitgenodigd!

Wat?

Verlichtingsdag met als thema ‘What Christmas means to me’

Wanneer?

Zaterdag 17 december 2022

Inloop vanaf 13:00 uur.
Start om 13:30 tot 17:00 uur.

Waar?

Van Gogh Kerkje, Papenvoort 2a in Nuenen

Inhoud?

De Verlichtingsdag staat voor inspiratie en liefdevolle verbinding. In deze editie wil ik je omhullen in de energie waar Kerst volgens mij over gaat; de geboorte van het licht in jezelf en het verwelkomen en herkennen in de ander. Door muziek, verhaal, innerlijk werk, kerstzegen én verbinding.

Via verhaal gaan we samen op ontdekkingsreis naar de betekenis van Kerst voor jou persoonlijk. Wat is jouw ervaring bij Kerst? Een Katholieke opvoeding (en het afzetten er tegen), mijn huidige grondhouding vanuit Een Cursus in Wonderen (ECIW) én mijn levensmissie die alles te maken heeft met het vinden van innerlijke vrede, vormen in ieder geval mijn visie die ik graag aan je voorleg. Dialoog kan ons mogelijk laten voelen hoe (her)definiëring van Kerst ons kan helpen in het dagelijks leven.

Vervolgens verzorg ik samen met Christopher van Drie een vergevingsworkshop. Daarbij nodigen we jou uit om jezelf te bevrijden van wat jou in de weg staat om jouw licht volop te laten schijnen en innerlijke vrede te ervaren. Met de handvatten van deze workshop kun je het nieuwe jaar lichter tegemoet gaan én leer je jouw licht ook zelf brandend te houden wanneer je weer eens onrust ervaart (niets menselijks is ons vreemd, immers).

Muziek is wat mij betreft de omhullende deken van deze Verlichtingsdag. Marleen Smit  en haar zus Dorien zingen je met verlichtende kracht toe, ondersteund door Jos en Aldo. De akoestiek in het charmante Van Gogh kerkje in Nuenen is magisch, dus laat gerust jouw stem horen als je dat voelt!

Zoals gezegd, willen wij je met deze editie van de Verlichtingsdag omhullen in de liefdevolle energie van Kerst. Na een ‘kerstzegen’ proosten we daarom met elkaar op de geboorte van ons licht. En zo ga je hopelijk geïnspireerd, ‘verlicht’ en vol liefde het nieuwe jaar tegemoet.

Investering

€ 37,50 inclusief btw, koffie/thee/water, 1 afsluitend kerstdrankje, een werkboekje én een omhuld en verlicht gevoel van aanstekelijke liefde.

Annuleringsvoorwaarden

Mocht de bijeenkomst onverhoopt geen doorgang kunnen vinden door onmacht, dan krijg je jouw geld terug (minus € 1,- voor administratiekosten) óf bied ik je de mogelijkheid van een alternatief.

Wil jij erbij zijn?

Door onderstaand formulier in te vullen, meld je je aan voor de Verlichtingsdag van 17 december 2022

Graag ontmoet ik je dan!

Hartelijke groeten,

Désirée Rombouts
Lees onder ‘Over AUROM’ meer over Désirée

Aantal personen Verlichtingsdag 17 december 2022
€ 37,50

Totaal


Desiree Rombouts coacht, traint en inspireert vanuit de principes van Een Cursus in Wonderen, vergeving, Het Talentenspel en ACT.
Désirée Rombouts
Christopher van Drie, collega coach volgens de principes van ECIW en het Talentenspel
Christopher van Drie
Het Van Gogh Kerkje in Nuenen is de locatie van de Verlichtingsdag
Van Gogh Kerkje

Christopher van Drie en ik werken vanuit de principes van Een Cursus in Wonderen (ECIW / ACIM) en vanuit ruime coachervaring met vergevingsmethoden van onder andere Willem Glaudemans en Diederik Wolsak (Choose Again – 6 steps).

Christopher is 24 jaar en een wijze ziel die vanuit een ongekende zuiverheid juist ook jongeren kan inspireren tot een bewust en liefdevol levenspad.