Ondernemerscoaching Eindhoven

Jouw bedrijf is verweven met jou. Als jij het dus even niet meer weet of kan, dan heeft dat mogelijk grote consequenties voor jouw bedrijf en je inkomen. Er sluimert misschien al langere tijd iets dat jou veel energie, tijd en geld kost. Iets wat veel onrust oplevert! Iets dat de zin er voor jou ook wel aardig uit gehaald heeft; waarom wilde je dit ook alweer?

Tijd om tot een duurzame oplossing te komen. Want een gebrek aan motivatie of  zelfs spanningsklachten kunnen zowel voor jouw gezondheid als die van het bedrijf een bedreiging vormen.

In coachtrajecten voor ondernemers (MKB/zzp) is mijn aanpak zowel persoonlijk als bedrijfskundig. Ik vind dat je dit namelijk moet gaan ondernemen in lijn met jezelf. Vanuit jouw missie. Naar jouw waarden. Naar jouw behoeftes; ja ook de financiële. Ik ben graag even jouw gids op de weg naar ondernemen in lijn met jezelf.

Loop jij in jouw bedrijf hier tegenaan?

  • Voelt het alsof jouw bedrijf je boven het hoofd groeit?
  • Dreig je overspannen of zelfs burn-out te raken?
  • Overweeg je om met je bedrijf of managementtaken te stoppen, maar weet je ook niet wat dan?
  • Lijkt het alsof de compagnons of managementleden waar je ooit zo gedreven mee samenwerkte, elkaar nu vooral tegenwerken?
  • Is de motivatie van jou als ondernemer, het team of medewerkers ver te zoeken?
  • Ben je het gevoel met je bedrijf verloren en weet je niet meer waarom je het nog doet?
  • Vraag jij je af wat je kunt doen om het bedrijf uit het huidige ‘slop’ te halen?
  • Voelt het aansturen van het bedrijf eenzaam en zou je graag een onafhankelijke, deskundige én empathische sparringpartner hebben?
  • Wil jij vanuit jouw bedrijf meer waarde bieden en betekenis geven?
  • Wil jij een betere werkgever zijn, maar weet je niet hoe je dat aanpakt?

Wat ondernemerscoaching of advies oplevert?

wat ondernemerscoaching oplevert

Ondernemer met stress- of burnout klachten

Combinatie van persoonlijke én bedrijfskundige coaching

Voor ondernemers, DGA’s en zzp’ers met spanningsklachten (stress of burnout klachten) ben ik allereerst een kundige persoonlijke coach gespecialiseerd in erkende stress- en burnoutcoaching. Vervolgens maken we uiteindelijk ook de bedrijfskundige vertaling. Door die combinatie komt er namelijk een noodzakelijke beweging in jou als persoon én in jouw bedrijf. Een beweging die aantoonbaar rendeert, simpelweg omdat er een haalbaar plan ontstaat om jou duurzaam inzetbaar te krijgen en te houden. Speciaal voor ondernemers, DGA’s en zzp’ers met stressklachten ontwikkelde ik een maatwerk coachingstraject.

“Hallo, ik ben Désirée en ik help je graag om meer te gaan ondernemen in lijn met jezelf.​”

Mijn achtergrond is in de basis bedrijfskundig; economisch, bedrijfsadministratief  en marketing-communicatie. Ik begon mijn loopbaan op een accountantskantoor en ging als bedrijfsadviseur bij een bank naar advsieur in (strategische) marketing-communicatie. Nadat ikzelf via uitval moest ontdekken wat ‘werken in lijn met jezelf’ betekent, bekwaamde ik mij in mensgerichte coaching. Ik werd zelf ondernemer in de re-integratiebranche richting ondernemerschap en ging ondernemers begeleiden bij uitval en life events. Inmiddels doe ik in mijn huidige ondernemingsvorm álles waar ik goed in ben én blij van word! De rode draad is; werken en leven in lijn met jezelf. Dán blijf je duurzaam inzetbaar, ook bij tegenwind.

Ratio en intuïtie zijn in mijn verenigd. Daarom werk ik naast mijn bedrijfskundige kennis en ervaring  graag met evidence based stress- en burnoutcoaching, ACT en juist meer intuïtieve tools als Het Talentenspel. Als coach ben ik aangesloten bij NOBCO en VESB.

Ik breng jou graag in verbinding met wat jouw ondernemershart weer enthousiast doet kloppen. 

Werken met mij betekent wel dat je bereid moet zijn om uit je comfort zone te stappen en wat wrijving te ervaren. Daar ligt je groeipotentie, daar ligt je goud!

Desiree Rombouts loopbaancoach

Aanbod voor ondernemers

Ondernemerscoaching
op maat

Tijdens een vrijblijvende kennismaking formuleren we samen de coachvraag. Dat vormt de basis voor een offerte op maat.

Ondernemen voelt vaak alleen. Ik kan dan een kundige sparringpartner zijn. Met een ‘strippenkaart’ kun je naar behoefte terugvallen op mij als jouw sparringpartner.

Samen met je team een betekenisvolle, gezamenlijke toekomstvisie ontwikkelen en ieders talent daarin benutten?