Ondernemerscoaching Eindhoven

Beweging in ondernemer én bedrijf

Jouw bedrijf is verweven met jou. En daarmee is het net als jij continue in beweging. Dat geldt ook voor de mensen die er werken, de klanten die je bedient en het speelveld waarin jij onderneemt.

Als jij als eigenaar of directeur overloopt, de motivatie laag is bij jezelf óf in jouw team, de bedrijfsvoering inefficiënt, de samenwerking hapert of er sprake is van problemen met personeel of schuldeisers, dan bedreigt dat jouw gezondheid én die van het bedrijf in meer of mindere mate. Er speelt dan iets wat vaak al langere tijd veel energie, tijd en geld kost. Iets wat veel onrust oplevert!

In coachtrajecten voor ondernemers (MKB/zzp) is mijn aanpak altijd zowel persoonlijk als een bedrijfskundig. Ik vind dat je dit namelijk onmogelijk los van elkaar kunt zien als je daadwerkelijk naar een rustgevende oplossing wilt bewegen.

Loop jij in jouw bedrijf hier tegenaan?

  • Voelt het alsof jouw bedrijf je boven het hoofd groeit?
  • Dreig je overspannen of zelfs burn-out te raken?
  • Overweeg je om met je bedrijf of managementtaken te stoppen, maar weet je ook niet wat dan?
  • Lijkt het alsof de compagnons of managementleden waar je ooit zo gedreven mee samenwerkte, elkaar nu vooral tegenwerken?
  • Is de motivatie van jou als ondernemer, het team of medewerkers ver te zoeken?
  • Ben je het gevoel met je bedrijf verloren en weet je niet meer waarom je het nog doet?
  • Vraag jij je af wat je kunt doen om het bedrijf uit het huidige ‘slop’ te halen?
  • Voelt het aansturen van het bedrijf eenzaam en zou je graag een onafhankelijke, deskundige én empathische sparringpartner hebben?
  • Wil jij vanuit jouw bedrijf meer waarde bieden en betekenis geven?
  • Wil jij een betere werkgever zijn, maar weet je niet hoe je dat aanpakt?

Wat ondernemerscoaching of advies oplevert?

wat ondernemerscoaching oplevert

Ondernemer met stress- of burnout klachten

Combinatie van persoonlijke én bedrijfskundige coaching

Voor ondernemers, DGA’s en zzp’ers met spanningsklachten (stress of burnout klachten) ben ik allereerst een kundige persoonlijke coach gespecialiseerd in erkende stress- en burnoutcoaching. Vervolgens maken we uiteindelijk ook de bedrijfskundige vertaling. Door die combinatie komt er namelijk een noodzakelijke beweging in jou als persoon én in jouw bedrijf. Een beweging die aantoonbaar rendeert, simpelweg omdat er een haalbaar plan ontstaat om jou duurzaam inzetbaar te krijgen en te houden. Speciaal voor ondernemers, DGA’s en zzp’ers met stressklachten ontwikkelde ik een maatwerk coachingstraject.

Aanbod voor ondernemers, DGA's en zzp'ers

Ondernemerscoaching
op maat

Tijdens een vrijblijvende kennismaking formuleren we samen de coachvraag. Dat vormt de basis voor een offerte op maat.

Ondernemen voelt vaak alleen. Ik kan dan een kundige sparringpartner zijn. Met een ‘strippenkaart’ kun je naar behoefte terugvallen op mij als jouw sparringpartner.

Samen met je team een betekenisvolle, gezamenlijke toekomstvisie ontwikkelen en ieders talent daarin benutten?