Wil jij weer uitkijken naar de volgende werkdag?

In 6 fases coach ik je naar een loopbaan die jou weer inspireert!

Herken jij dit?

Vind jouw weg in jouw loopbaan!

Je wilt nu echt in beweging komen. Echt iets doen om te vinden wat jouw weg in jouw loopbaan is. Uitgaande van jouw kracht, los van verwachtingen van anderen. Je inkomen verdienen op een zinvolle manier die bij jou past. Je bent er klaar voor om dit onderzoek naar jezelf en de arbeidsmarkt nu aan te gaan.

Is dit wat jij wilt?

 
“Mijn aanpak is creatief, nieuwsgierig, maar ook praktisch en resultaatgericht.
Zacht als het kan, confronterend als dat liever is.
 

Een coachprogramma waarmee jij vindt wat jouw weg is in jouw loopbaan

Uit jarenlange ervaring met loopbaancoaching bleek dat een coachtraject gericht op werk vaak 6 fases doorloopt waarover je meestal zo’n 8 gesprekken doet. Deze 6 fases vormen de basis voor een duidelijk en concreet coachprogramma, dat ik samen met jou op maat inricht.

Het uitgangspunt ben jij! Ik vind dat werk namelijk een manier is om – tegen een passende vergoeding – aan talenten en persoonlijke missie uiting te geven. En dus gaan we op onze ontdekkingsreis op zoek naar wat jou drijft, wat jouw talenten en valkuilen zijn, welke waarden voor jou belangrijk zijn en wat jouw missie is. Dan maken we de vertaling naar de arbeidsmarkt. Wat spreekt je aan, wat wil je en wat is daarvoor nodig.

Samen maken we een heldere routekaart. Zodat jij uiteindelijk de weg weet te vinden in een loopbaan die helemaal bij jou past. Waar jij voldoening ervaart en blij van wordt.

Op basis van het coachprogramma weet jij concreet wat te doen; je baan opzeggen, solliciteren of aanpassingen doorvoeren. Jij weet de weg en kan met die duidelijkheid de voor jou juiste keuzes maken in je loopbaan. Vanuit je hart!

Aanbod loopbaancoachtraject

Coachprogramma in 6 fases

In een intakegesprek bespreken we eerst jouw wensen. Op basis hiervan maak ik een trajectvoorstel. Na akkoord krijg je een wetenschappelijk gefundeerde vragenlijst die je ter voorbereiding op het eerste coachgesprek maakt. Op basis daarvan werken we verder afgestemd op jouw doelen, behoeftes en mogelijkheden. Vanuit mijn jarenlange kennis en ervaring schakel ik makkelijk tussen verschillende coachmethoden en technieken. Ik beloof je in ieder geval dat ik je de weg wijs naar wat jij diep van binnen wenst. Zodat jij na onze samenwerking daadwerkelijk weet wat jouw eigen weg is. En zodat jij daarna de voor jou beste keuzes in je loopbaan kan maken.

Met deze fase start jouw ontdekkingsreis. En we beginnen bij jou. Wat zijn de resultaten van de vooraf ingevulde vragenlijst? Hieruit maak je op wat jouw denk-/werkstijl is, welke loopbaanwaarden jij belangrijk vindt én welke competenties het makkelijkst te ontwikkelen zijn. Ook kijken we naar wie jij bent geworden en wat jou heeft beïnvloed? Welke hindernissen heb je al overwonnen op de weg die achter je ligt? Wat zijn de lessen en de momenten waar je trots op bent? We ontdekken in deze fase wat belangrijke drijfveren en waarden voor je waren. Weten waar je vandaan komt is belangrijke informatie voor de rest van de reis.

Wie ben jij nu? Dat is de belangrijkste vraag in deze tweede fase. Een verkenning van wat jij op jouw reis meebrengt. Talenten bijvoorbeeld. Dat je die hebt, is voor mij geen vraag. Maar welke talenten maken jou het bijzondere mens dat je bent? We bekijken ook wat jou valkuilen zijn of waaraan jij je irriteert. Want wist je dat daarin veel informatie besloten ligt over jouw kwaliteiten? Op deze verkenning bekijken we hoe jij jezelf ziet en hoeveel vertrouwen jij hebt in jezelf. Want durf je voor jouw talenten te gaan staan? Gedurende het traject steeds meer, let maar op, want je weet nu met welke bagage jij de reis maakt.

Iedere reis begint met een droom of verlangen. En dus mag je nu dromen over de ideale bestemming. Wat maakt een baan voor jou ideaal? Wat is er nodig voor jou om je écht de beste versie van jezelf te voelen. Om maximale voldoening te halen uit werk? Uiteindelijk maak ik je natuurlijk ook weer even wakker en bekijken we samen eerlijk wat haalbaar is. Eérlijk, want ik ben heel alert op jouw kritische, bange stemmetje. Die zegt misschien wel direct dat het allemaal niet kan. Als dat zo is, zet ik technieken in die je uitnodigen daadwerkelijk in mogelijkheden te denken. Wat kan er wel? Zo ontstaat er voorzichtig een reisplan zonder veel hindernissen.

Voor je op reis gaat, moet je natuurlijk weten of er voldoende brandstof is en hoe je die kunt bijvullen. En dus onderzoeken we wat jou energie geeft en waaraan je juist energie verliest. Wat kun je beinvloeden en wat niet? Wat is hier dan verder nodig om jou in balans te houden? We kijken kritisch naar jouw dagelijkse taken in werk en leven. En we onderzoeken wat je graag skipt of juist graag meer zou doen. Met voldoende energie heb je de brandstof die nodig is voor de reis die voor je ligt.

Tijd om de route uit te stippelen. Daarvoor brengen we de concrete beroepen en branches in beeld waarin jij interesse hebt. Ook hierin kijken we eerst met een open vizier naar wat je interessant vindt als alles mogelijk is. Vervolgens vertalen we dat naar de mogelijkheden in jouw leven. Hiermee wordt bijvoorbeeld heel mooi duidelijk of je gewoon naar een ander bedrijf moet overstappen óf juist voor een ware omscholing moet gaan. Ik gebruik de Beroepenschatkist van Annet Brinkhuis zodat je een aantal concrete richtingen voor jouw loopbaan krijgt. Op basis daarvan bepaal je de verdere route.

Je staat nu klaar om écht op jouw weg te gaan. Samen maken we nog een concreet actieplan en bekijken we wat je verder nog nodig hebt om onderweg te gaan. Ben je bij de juiste mensen en op de juiste plekken in beeld? Is jouw LinkedIn-profiel nog aansluitend? Toont je CV de ‘nieuwe’ jij? Welke stappen ga je wanneer nemen? Je bent dan helemaal klaar voor de start. Op weg naar een loopbaan die jou past als een jas. Op jouw weg naar werk dat je bewust en vanuit je hart gekozen hebt.

Korte route
vragenlijst + 4 gesprekken

€ 995

Een bondig traject dat snel inzicht geeft en richting biedt.

 

 • Een kickstart via een wetenschappelijk gefundeerde online vragenlijst (denk-/werkstijl, loopbaanwaarden en competenties)
 
 • 4 individuele gesprekken van circa 90 minuten

 

 • Tussentijdse contactmomenten per telefoon/mail zodat je onderweg blijft.

 

 • Je ontdekt jouw kwaliteiten, wat jou drijft en welke beroepen jouw voorkeur hebben.

 

 • Gemiddelde duur traject: 6 weken. We overleggen over de start en de gespreksmomenten.

 

 • Locatie: online of mijn gespreksruimte in Eindhoven

 

 • Thuiswerkopdrachten

 
De korte route is iets voor jou als je op korte termijn, snel meer inzicht of inspiratie wilt. Een stok achter de deur helpt je snel acties te nemen op de weg naar een beter passende loopbaan.

Volledige route
vragenlijst + 8 gesprekken

€ 1.850

 • Uitgebreide, persoonlijke coaching volgens het 6 fase-programma geheel op maat ingericht.

 

 • Een kickstart via een wetenschappelijk gefundeerde online vragenlijst (denk-/werkstijl, loopbaanwaarden en competenties)
 
 • 8 individuele gesprekken van circa 90 minuten

 

 • Tussentijdse contactmomenten per telefoon/mail zodat je onderweg blijft.

 

 • Gemiddelde duur traject: 3-6 maanden. We overleggen over de start en de gespreksmomenten.

 

 • Locatie: online of mijn gespreksruimte in Eindhoven

 

 • Thuiswerkopdrachten zodat je het maximale uit jouw coachtraject haalt.

 

De uitgebreide route maakt dat je op basis van grondig onderzoek ontdekt wie jij in wezen bent en wat een baan is die daadwerkelijk bij jou past. Je durft voor jezelf te gaan staan en het nu écht op jouw manier te doen. De persoonlijke loopbaancoaching laat veel ruimte voor jouw behoeftes, wensen en vragen. Dit traject is bij uitstek geschikt als je gebruik maakt van een outplacementtraject of transitievergoeding.