Loopbaancoaching Eindhoven

In je leven werk je gemiddeld zo’n 40 jaar. Je werkt om fijn te kunnen leven. Toch weet je ook dat alleen een goed salaris jou niet gelukkig maakt. Werk moet ook een plek zijn waar je graag bent en waar je plezier ervaart omdat je zinvol werk doet dat voldoening geeft. Maar hoe weet je nou wat voor werk jou gelukkig maakt? AUROM neemt je met loopbaancoaching graag mee op weg. Door persoonlijke coachgesprekken en diverse opdrachten vind je uiteindelijk joúw weg naar een loopbaan die bij jou past.

Voor wie?

Jij bent hoogopgeleid, ondernemend en werkt al enkele jaren – of juist heel lang – in een baan of eigen bedrijf. Je gaat nu graag en nieuwsgierig op zoek naar jouw talenten en drijfveren om van daaruit het werk te vinden dat écht bij jou past.

Je huidige werk klopt niet meer voor jou. Je denkt: is dit het nu? Wil je dit dan nog jaren doen, laat staan tot je pensioen? Je twijfelt steeds meer en weet dat je meer in je hebt. Mensen om je heen hebben wel een mening, jij voelt ambitie, maar wat wil jij nu eigenlijk écht? Terug naar school of een andere branche? Moet álles om?

Dus ben jij een twijfelend talent? Een onzekere ondernemer? Een gevoelige gelukszoeker? Een ambitieuze aanpakker? Een pientere piekeraar? Vermoeide vakman/-vrouw? Een zoekende ziel? Wees welkom!

Maak kennis met coach Desiree Rombouts van AUROM coaching en advies

Stel jij jezelf regelmatig deze vragen?

Aanbod en werkwijze Loopbaancoaching Eindhoven

Keuzes in je loopbaan hebben vaak nogal impact. Op jou en jouw omgeving. Het kost tijd, soms ook geld, én het is spannend. Toch wil je ook graag een leuke baan die écht bij je past. Een baan waar je goed van kunt leven én waar je voldoening uit haalt. Het moment is daar om stil te staan bij jezelf. Om daadwerkelijk in jezelf op onderzoek te gaan. Zodat je weet wie jij bent, wat jij kan én wat voor jou belangrijke drijfveren zijn. Om jouw eigen weg te vinden naar een passende loopbaan. AUROM helpt je met loopbaancoaching Eindhoven graag op weg.

De werkwijze voor loopbaancoaching Eindhoven is een beproefde aanpak die we precies op maat inrichten. In een kennismakingsgesprek bespreken we daarom eerst jouw wensen. Vind jij het fijn om een wetenschappelijk gefundeerde vragenlijst te krijgen op basis waarvan we verder werken? Dan kan dat. Wil je juist meer verdiepend onderzoeken wat jouw talenten zijn en op die wijze jouw weg vinden? Dan kan dat ook. Vanuit mijn jarenlange kennis en ervaring schakel ik makkelijk tussen verschillende coachmethoden en technieken. Ik beloof je in ieder geval dat ik je de weg wijs naar wat jij diep van binnen wenst.

Zodat jij na onze samenwerking daadwerkelijk weet wat jouw eigen weg is. En zodat jij daarna de voor jou beste keuzes in je loopbaan kan maken.

Je kunt terecht voor:

 

Kies het aanbod dat bij jou past.
Werkgevers kunnen mij uiteraard ook inzetten voor loopbaancoachtrajecten of outplacement. 

“Antwoorden over de richting van je loopbaan liggen altijd in jezelf. Als coach wijs ik je de weg naar die antwoorden en reik ik je handvatten aan om ze ook daadwerkelijk te vinden en te voelen. Want juist die stem in jou weet precies wat jij goed kan, wat jij wilt én wat jou daadwerkelijk voldoening geeft in werk.”

“Hallo, ik ben Désirée en ik help je graag jouw weg in je loopbaan te vinden.​”

Mijn loopbaan leek lang onsamenhangend. Opleidingen richting bedrijfsadministratie, bedrijfseconomie, communicatie en coaching. En banen bij een accountantskantoor, bank, communicatieadviesbureau en in de re-integratiebranche. Mijn ‘kompas’ wees mij uiteindelijk de weg naar het zelfstandig ondernemerschap. Waar ik werk vanuit mijn persoonlijke missie; mensen in contact brengen met wie zij in wezen zijn.

Ik coach mensen bij loopbaanvraagstukken, in het ondernemerschap en bij stressklachten. Ik ben erkend coach door zowel NOBCO als VESB.

Ik breng jou graag in contact met wat jou gelukkig maakt in werk. 

Jouw proces is voor mij namelijk zó herkenbaar! En ik geloof dat er ook voor jou een weg is naar werk waarin jij plezier én voldoening ervaart.

Desiree Rombouts loopbaancoach

Aanbod voor loopbaancoaching of outplacement

Aanbod loopbaancoachtraject

Loopbaancoachtraject naar werkplezier en voldoening

Een coachprogramma waarmee jij in 6 fases vindt wat jouw weg is in jouw loopbaan!

Erkende stress en burnoutcoaching

Erkende coaching bij spanningsklachten

Evidence based stress- en burn-out coaching voor balans in werk en leven.

workshops persoonlijke ontwikkeling

Workshops Persoonlijke ontwikkeling

Aan jezelf werken met 3-5 anderen; betaalbaar, verdiepend & effectief!