Practise what you preach…

In maart dit jaar volgde ik een opleiding ACT bij Gijs Jansen. Hier een belangrijk en zeer persoonlijk resultaat van leven naar je waarden. Van stoppen met vermijden.

Het ongemak op de korte termijn aangaan om op lange termijn trouw te zijn aan mijn waarde gezondheid die feitelijk neerkomt op zelfliefde. Met deze kies laat ik vandaag jaren van tandgezeik achter. Het is een metafoor voor iets groters, daarom daagde ik de tandarts uit om de kies (met kroon en 88 gevulde wortelkanalen) er in zijn geheel uit te krijgen. Zij hield een slag om de arm, maar het lukte haar. En dus nam ik hem mee als trofee. Als aandenken aan het leven naar je waarden, zelfs als het pijn doet.

Geen pak yoghurt voor mij, maar een hardcore tandartsbezoek. Wat was ik bereid nu! Dankbaar voor deze waardevolle praktijkles. Ben jij bereid om ook die langslepende en belemmerende angst aan te pakken en voluit naar jouw waarden te leven? Wil je weten hoe je nu echt in beweging kunt komen?

Weet me te vinden en maak vrijblijvend kennis.